Massör och massageterapeut på Lugnet i Malmö centrum.

Foto: Inger Rydén. Massör och massageterapeut i Malmö med munskydd. Massage på ett säkrare sätt.

Intresset för massage, hälsa och friskvård började tidigt. I tonåren tränade och tävlade jag för Malmö Kanotklubb och blev bland annat svensk mästare i kanotstafett.

Min första massagekurs gick jag 1998 på Axelsons Gymnastiska Institut i Göteborg. År 2000 blev jag klar med min utbildning till massör på Axelsons Gymnastiska Institut, nu i Stockholm. Kort därefter genomgick jag det nationella certifieringsprovet varpå jag blev certifierad massör av Branschrådet Svensk Massage. Samma år startade jag Anatomivärkstaden som erbjuder massagebehandlingar till företag, idrottsföreningar och privatpersoner i Malmö och Skåne. Jag är medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund och innehar patient- och ansvarsförsäkring.

Efter några års arbete med massage uppstod ett behov av att lära mig mer, och efter att ha läst medicinsk vetenskap på Malmö Högskola vidareutbildade jag mig till diplomerad massageterapeut, även det på Axelsons Gymnastiska Institut. Ytterligare några år senare började jag på sjukgymnastprogrammet, numera fysioterapeutprogrammet på Umeå universitet och senare Lunds universitet och studerade nästan halva den utbildningen innan jag gjorde ett studieuppehåll. Jag har även lett vattengymnastik i Malmö.

Massagen har under årens lopp främst varit förlagd i södra Sverige, både på egen massagemottagning i Malmö, på spa samt som företagsmassör på olika arbetsplatser i hela Skåne (massage på jobbet).

Copyright © 2021 Anatomivärkstaden

Klassisk svensk massage vid Triangeln i Malmö centrum. Välj en certifierad massör eller massageterapeut eftersom orsaken till dina besvär kan sitta någon annanstans än där smärtan visar sig. Massör och besökare bär munskydd.