Boka massagetid på Anatomivärkstaden i Malmö.

Boka massagetid direkt på nätet genom att klicka på länken nedan.

http://anatomivarkstaden.bokadirekt.se

 

Anatomivärkstaden har flyttat mottagningen från Davidshall till Lugnet på andra sidan Triangeln. Efter en bruten arm, två stukade fötter och mycket sjukgymnastik är verksamheten igång igen. I början blir det få tider som läggs ut någon dag i förväg men det kommer att öka efterhand. Vill du boka en tid längre fram kan du skicka ett mail.

Har du beställt massage genom friskvårdsportal förra året kommer du att få giltighetstiden förlängd t.o.m. den 20 september 2019. (Gäller endast hos Anatomivärkstaden.)

Öppet efter bokning måndag - söndag, även kvällar och helger. Tid måste bokas före besök. Ej drop-in. Många vill använda sitt friskvårdsbidrag till massage i slutet av året. Om du inte hittar någon ledig tid just nu kan du hålla koll på bokningskalendern, ibland kan det dyka upp något återbud.


Tel: 040 - 97 38 30

Tel: 073 - 720 90 26

Telefontid: Klockan 20-21. Övrig tid besvaras telefonsamtal i mån av tid. Under pågående behandling kan jag tyvärr inte svara i telefon. Snabbast svar får du om du skickar ett sms till mobilen där du skriver ditt ärende.

Mail: anatomivarkstaden@hotmail.com

 

Betalning:

Bankgirokonto: 5037-8439. Om du betalar genom insättning på bankgirokontot måste det göras i förväg så att betalningen syns på Anatomivärkstadens kontoutdrag senast på din bokade tid. Skriv namn och adress på den som betalar.

Kontant: Du kan alltid betala kontant vid besöket och få ett kvitto. De närmaste bankomaterna ligger ca 150 meter från mottagningen på Södra Förstadsgatan 14 eller på Södra Förstadsgatan 42 på Triangeltorget. Ej kort med ett undantag: om du köper presentkort på bokningssidan via länken ovan kan du betala med kort, inte annars.

Friskvårdsportal: Är du anställd på ett företag som har avtal med någon av förmånsportalerna Actiway, Benify, Wellnet, e-Passi Min Friskvård kan du köpa massage hos Anatomivärkstaden och betala on- line med friskvårdsbidraget.

Presentkort: Ta med presentkort och värdebevis. Dessa tas emot: Anatomivärkstadens presentkort, Bokadirekts presentkort och Greatdays upplevelsepresent.

Välkommen att boka tid.

När du varit på besök så får du väldigt gärna skriva en kommentar på hemsidan.

Avbokning: Avboka i god tid dock senast 15 timmar före bokad tid om du har bokat on- line. Använd avbokningskoden som står på din bokningsbekräftelse. Om du avbokar via telefon, sms eller mail istället behöver du göra det senast kvällen före. Uteblivet besök eller sen avbokning debiteras.


Anatomivärkstaden har flyttat från Davidshall till Lugnet mellan Triangeln och Gustav Adolfs torg.

Besöksadress:

Anatomivärkstaden

Södra Långgatan 23, (tvärgata till gågatan)

211 44 Malmö

 

Jag är mycket glad och tacksam över att så många vill komma på massage hos mig på Anatomivärkstaden. För att det ska fungera smidigt behöver du därför boka tid i förväg. Porten är låst. Här finns ingen bemannad reception som kan släppa in dig om du är för tidig till ditt besök. Tänk på att någon kan ha bokat tiden före dig och inte vill bli störd i sin behandling. Skicka ett sms till mobilen så kommer jag och öppnar för dig.

Första gången du kommer på besök går vi tillsammans igenom en enkel hälsodeklaration. I samband med detta får du lämna ditt samtycke till att Anatomivärkstaden lagrar dina uppgifter som behövs för att Anatomivärkstaden ska kunna utföra de tjänster/behandlingar som erbjuds. Anatomivärkstaden följer Etiska rådets riktlinjer, Kroppsterapeuternas Yrkesförbunds och försäkringsbolagets krav. Välkommen!

 

Copyright © 2019 Anatomivärkstaden