Friskvård och friskvårdsbidrag för massage i Malmö

Foto: Inger Rydén Malmö. Använd friskvården till massage i Malmö. Det går bra att beställa friskvårdsmassage på Anatomivärkstaden genom friskvårdsportalerna Benify, Actiway, Wellnet och e- Passi.

Massage är friskvård. Regelbunden massage kan förebygga muskelbesvär. Många väntar tyvärr med att gå på massage tills de får akuta besvär. Ju längre man väntar, desto fler behandlingar behövs för att få ett bra resultat. Gör massage till en vana. Använd friskvårdsbidraget nu och köp ett massagepaket i förväg som du kan använda under 2022. Du har 1 år på dig att utnyttja massagetillfällena om du handlar direkt av Anatomivärkstaden. Friskvårdsbidraget är personligt. Boka tid i förväg genom att klicka på länken:

http://anatomivarkstaden.bokadirekt.se

Många kan köpa friskvård on- line genom att arbetsgivaren har avtal med någon förmedlare av tjänster inom friskvård. Fråga din arbetsgivare om de är anslutna till någon friskvårdsportal t.ex. Actiway, Benify, Wellnet, e-Passi Min Friskvård. Anatomivärkstaden är ansluten till dessa olika friskvårdsförmedlare och då kan du beställa din friskvård och betala med friskvårdsbidraget direkt på nätet. Beroende på vilken friskvårdsportal du är ansluten till har du sedan olika lång tid på dig att gå på massagen. Anatomivärkstaden förlänger giltighetstiden under pandemin om du hör av dig i tid. Du som redan har köpt ett massagepaket med ett antal massagebehandlingar kan boka tid direkt. Du behöver inte hämta ut något klippkort i förväg. Har du ingen friskvårdsportal brukar man kunna lämna massagekvittot till chefen.

Massage kan vara både friskvårdande och rehabiliterande men är inte sjukvård. Om du har förkylningssymtom ska du vänta med att boka massagetid tills du är frisk igen.

Copyright © 2021 Anatomivärkstaden i Malmö

Köp friskvård nu, nyttja senare. Använd din friskvård till massage på Anatomivärkstaden i Malmö. Friskvårdsbidraget är personligt och kan inte bytas mot pengar.