Friskvård och friskvårdsbidrag för massage

Foto: Inger Rydén i Malmö. Massage är friskvård.

Massage är friskvård. Regelbunden massage kan förebygga muskelbesvär. Många väntar tyvärr med att gå på massage tills de får akuta besvär. Ju längre man väntar, ju fler behandlingar behövs för att få ett bra resultat. Gör massage till en vana. Om du kommer förbi mottagningen nära Triangeln i Malmö kan du använda friskvårdsbidraget till att köpa ett massagepaket i förväg. Sedan har du 1 år på dig att utnyttja massagetillfällena. Friskvårdsbidraget är personligt. Boka tid i förväg genom att klicka på länken:

http://anatomivarkstaden.bokadirekt.se

Många kan köpa friskvård on- line genom att arbetsgivaren har avtal med någon förmedlare av tjänster inom friskvård. Fråga din arbetsgivare om de är anslutna till någon friskvårdsportal t.ex. Actiway, Benify, Wellnet, e-Passi Min Friskvård. Anatomivärkstaden är ansluten till dessa olika friskvårdsförmedlare och då kan du beställa din friskvård och betala med friskvårdsbidraget direkt på nätet. Beroende på vilken friskvårdsportal du är ansluten till har du sedan olika lång tid på dig att gå på massagen. Du som redan har köpt ett massagepaket med ett antal massagebehandlingar kan boka tid direkt. Du behöver inte hämta ut något klippkort i förväg. Har du ingen friskvårdsportal brukar man kunna lämna massagekvittot till chefen.

Massage är friskvård - inte sjukvård. Om du har förkylningssymtom ska du vänta med att boka massagetid tills du är frisk igen.

Copyright © 2020 Anatomivärkstaden i Malmö

Använd din friskvård till massage på Anatomivärkstaden i Malmö. Friskvårdsbidraget är personligt.